Hellemyrtoppen 41

Innholdsrik enebolig i kjede beliggende innerst i blindvei i barnevennlig område på Hellemyr. Boligen ble i 1992 påbygd loftsetasje og går i dag over 2 plan. Tomten har solrike terrasser, hage med prydplanter og en sommerstue. Fantastisk utsikt over byfjorden og innseilingen, fra Randøyane i øst til Flekkerøy i vest.

Av innhold kan nevnes 4 soverom, stue, kjøkken, loftstue, 2 bad og separat vaskerom.

Fra boligen har du gangavstand til skole, barnehager, idrettshall og kunstgressbane. Den turglade vil trives godt på Hellemyr. I tillegg til de organiserte fritidsaktivitetene har området fantastiske tur- og rekreasjonsområder. Her finnes flere vann med flotte badeplasser, samt populære turstier i områdene rundt  Eigevann,  Postveien forbi Kjærrane og Gråmannen/Kvislevann.

Velkommen til visning!

Read More
Bodil Skivik
Grostølveien 12, Kristiansand

Innholdsrik enebolig over 3 plan hvor kjeller i dag er brukt til utleie. Boligen har en flott opparbeidet og stor tomt med platting som strekker seg rundt boligen og store grøntområder med diverse prydbusker. Her nytes solen fra tidlig morgen til sent på kvelden.

Boligen er innredet med gang m/ skyvedørsgarderobe, stor og åpen stue, kjøkken m/ spiseplass, flislagt bad m/ opplegg for vaskemaskin og 3 soverom. Kjelleren som i dag er brukt til utleie, er innredet med gang, stue, kjøkken, bad m/ opplegg for vaskemaskin og soverom.

Read More
Bodil Skivik
Hotellhøgda 30, Bortelid

Drømmer du om fritidsbolig på fjellet, men ønsker det litt enklere? Da er denne lekre leiligheten over 2 plan på Hotellhøgda noe for deg! En unik plassering med tanke på utendørs aktiviteter - her spenner du på deg skiene utenfor leiligheten, både skiløypene og alpinsenteret ligger kun noen stavtak unna.

Dette er en gjennomført lekker leilighet hvor man på en utmerket måte kombinerer den tradisjonsrike, lune laftestilen med tidsriktige løsninger og en lys og smakfull  fargepalett. Solide materialer og lekre detaljer - historisk preg i moderne form.

Read More
Bodil Skivik
Dvergsneskollen 20, Kristiansand

Dvergsneskollen 20 er en lys og moderne leilighet beliggende sentralt på Dvergsnes - et av Kristiansands nyere og mest attraktive boligområder. En innbydende leilighet i trivelige omgivelser, med nærhet til sjøen og Randesunds vakre skjærgård.

Kvaliteter som gangavstand til badeplasser og fantastiske turområder, barnehager, skoler,  idrettsanlegg og butikk gjør dette til et særdeles populært bosted, under 15 min. kjøring fra Kristiansand sentrum.

Read More
Bodil Skivik
Soltunet, Tveit

Soltunet - 10 leiligheter sentralt plassert i Tveit. En sjelden mulighet til å flytte inn i en ny og moderne leilighet med solrik og rolig beliggenhet på Solsletta.

Prosjektet består av 10 eierseksjoner, carport til hver bolig + biloppstillingsplasser. Bygget vil få 2 etasjer, og her vil du finne 3- og 4-roms leiligheter fra 70,9 m² til 86,4 m² BRA. Utbygger for prosjektet er MOR Eiendom AS og boligene er tegnet av Be-Con AS. Bygget er hensynsfullt tilpasset tomten og orientert med hovedfasade mot vest, som gir gode sol- og lysforhold. Leilighetene er arealeffektive med gode planløsninger og muligheter for individuelle tilpasninger, og burde tilfredsstille de fleste behov.

Read More
Bodil Skivik
Lille Tømmerås 48

3-roms leilighet i øverste del av tomannsbolig med særdeles flott utsikt over Flakksvann og svært gode solforhold. Beliggenhet med nærhet til Birkeland sentrum med nisje- og kjedebutikker, samt kollektivtrafikk til Lillesand og Kristiansand. Flotte turområder i kort avstand fra leiligheten.

Leiligheten er innredet med 2 soverom, stue, kjøkken, bad, trapperom og innvendig bod, samt en utvendig. Tomten er opparbeidet med gode parkeringsmuligheter, og det er også mulig å opparbeide terrasse på baksiden av leiligheten.

Mulighet for rask overtakelse.

Read More
Bodil Skivik
Kongensgate 80, Kristiansand

Er du student og ønsker deg en moderne studioleilighet i Kvadraturen i Kristiansand - med umiddelbar nærhet til det pulserende bylivet? Da har vi akkurat leiligheten du leter etter! Skivik&Co Eiendomsmegling har gleden av å ønske deg velkommen til denne stilfulle og moderne selveierleiligheten i Kasernen boligsameie! En lys og fin studioleilighet med ekstra takhøyde, store vinduer og innredet med smakfull fargepalett.

Read More
Bodil Skivik
Solsletta 31A, Tveit

Skivik & Co Eiendomsmegling har gleden av å presentere en lekker og innholdsrik enebolig over tre etasjer, meget attraktivt beliggende på Solsletta i Tveit. Av innhold kan nevnes et stilfullt, påkostet kjøkken, 2 bad, 4 soverom på loft samt stort soverom, kjellerstue og vaskerom i underetasjen. Men et godt bomiljø handler om mer enn bare bolig. Trygge og fredelige omgivelser for barn, unge og eldre, nærmiljø med gode barnehager og skole, butikk, turområder, badestrender, fritidsaktiviteter og idrettsklubber. Her finner du det alt sammen, og i tillegg har du som gatenavnet går langt i å antyde, en meget solrik beliggenhet!  Ikke uten grunn er dette et ettertraktet boligområde. Et godt sted å vokse opp i landlige omgivelser med naturen tett innpå, og idrettsplass  i umiddelbar nærhet.

Read More
Bodil Skivik
Tøane 7, Birkeland

Arkitekttegnet enebolig med stor tomt og en flott opparbeidet uteplass. Her har du sol fra tidlig morgen til sent på kvelden, og med sin beliggenhet har du Birkeland sentrum med nisje- og kjedebutikker, samt bussforbindelser til Lillesand og Kristiansand og gangavstand til Birkeland skole. Nydelig utsikt over Valetjønn. Fra boligen er det korte avstander til flotte turområder.

Boligen har en utleiedel med egen inngang. Utleiedelen er innredet med entré/gang, stue/spisestue/kjøkken, 2 soverom og bad. Hoveddelen har entré/gang, 2 stuer, kjøkken m/ spisestue og matbod, 4 soverom og 2 bad.

Read More
Bodil Skivik
Engelshei 14, Lillesand

Smakfull og innholdsrik bolig over 2 plan beliggende på flott utsiktstomt like øst for Lillesand. Boligen har svært gode solforhold og nydelig utsikt over Kaldvellfjorden.  Boligområdet er rolig og barnevennlig, og i umiddelbar nærhet finner du både badeplasser, båthavn og noen av Lillesands flotteste turområder  Det er kort vei til barnehager, idrettsanlegg og skoler i alle trinn.

God planløsning med romslig stue, spisestue og kjøkken i hovedetasjen, samt entré/hall, vaskerom og gjestetoalett. I husets øverste etasje er det 4 soverom, gang og bad. Det er gjennomgående lagt vekt på tidløse og avstemte fargekombinasjoner i alle rom. Kvalitet i både materialvalg og arbeid er med på å understreke et stilsikkert preg.

Boligen holder en gjennomgående god standard, og fremstår lys og innbydende.

Read More
Bodil Skivik
Odderheisløyfen 62, Kristiansand

Er du på utkikk etter en innflytningsklar leilighet i trivelige omgivelser? Nærhet til sjøen, nydelige turområder og de fleste servicetilbud du trenger i hverdagen, er kort fortalt noe av det som følger med når du bosetter deg i Odderheisløyfen 62! Dette er en gjennomført lekker leilighet, som bare må oppleves! Smakfullt, stilsikkert og helhetlig er stikkord som kan beskrive boligen. De fleste av leilighetens overflater er nyoppussede. Fargepaletten domineres av harmoniske grå- og blåtoner - farger som både er tidsriktige og gir rommene en behagelig atmosfære.

Read More
Bodil Skivik
Vågsbygd Ringvei 32D, Kristiansand

Flott 3-roms leilighet i del av firemannsbolig med gjennomgående og arealeffektiv planløsning. Sentral og attraktiv beliggenhet i Vågsbygd, ca. 10 minutter fra Kristiansand sentrum. Kort vei til skole, barnehage og Amfi Vågsbygd senter med diverse nisje- og kjedebutikker.

Leiligheten har en god planløsning med åpen stue/kjøkken løsning, 2 soverom og bad m/ opplegg for vaskemaskin. På terrassen er det god plass til utemøbler og grill for hyggelige kvelder med både venner og familie.

Read More
Bodil Skivik