Tøane 7, Birkeland

Skivik&Co eiendomsmegling v/ Marius Mykland Andreassen har gleden av å presentere Tøane 7. Frittliggende enebolig i et stille og rolig boligområde med fantastiske omgivelser. Boligen har en flott opparbeidet uteplass med isolert hagestue som kan brukes sommer som vinter. Solforholdene er upåklagelige med sol fra tidlig morgen til sent på kvelden. Fra boligen har du utsikt mot flotte Valetjønn.

Read More
Bodil Skivik
Engelshei 14, Lillesand

Skivik&Co eiendomsmegling har gleden av å presentere en smakfull og innholdsrik bolig over 2 plan, beliggende på flott utsiktstomt i boligområdet Engelshei like øst for Lillesand. Beliggenheten er særdeles bra - høyt og luftig med nydelig utsikt over Kaldvellfjorden. Fra hovedsoverommet med tilhørende lufteveranda i toppetasjen har man den mest spektakulære utsikten - i hjørnet mot sydvest er det fritt utsyn over fjorden og omgivelsene. Det er nydelige solforhold på eiendommen.

Read More
Bodil Skivik
Odderheisløyfen 62, Kristiansand

Er du på utkikk etter en innflytningsklar leilighet i trivelige omgivelser? Nærhet til sjøen, nydelige turområder og de fleste servicetilbud du trenger i hverdagen, er kort fortalt noe av det som følger med når du bosetter deg i Odderheisløyfen 62! Dette er en gjennomført lekker leilighet, som bare må oppleves! Smakfullt, stilsikkert og helhetlig er stikkord som kan beskrive boligen. De fleste av leilighetens overflater er nyoppussede. Fargepaletten domineres av harmoniske grå- og blåtoner - farger som både er tidsriktige og gir rommene en behagelig atmosfære.

Read More
Bodil Skivik
Vågsbygd Ringvei 32D, Kristiansand

Skivik & Co eiendomsmegling v/ Marius Mykland Andreassen har gleden av å ønske velkommen inn til Vågsbygd Ringvei 32D.

Flott firemannsbolig med en sentral og attraktiv beliggenhet i Vågsbygd. Boligen befinner seg i nærheten av Amfi Vågsbygd med diverse nisje- og kjedebutikker, som sportsbutikk, apotek, vinmonopol og flere matbutikker, samt hyggelige kaféer og spisesteder. Fra boligen har du gangavstand til flere barnehager og skoler i alle trinn.

Read More
Bodil Skivik