Engelshei 14, Lillesand

Strøken, horisontaldelt bolig med 4 soverom. Praktfull utsikt mot Kaldvellfjorden, og sol fra morgen til kveld. Nydelig turterreng i umiddelbar nærhet.

Skivik&Co eiendomsmegling har gleden av å presentere en smakfull og innholdsrik bolig over 2 plan, beliggende på flott utsiktstomt i boligområdet Engelshei like øst for Lillesand. Beliggenheten er særdeles bra - høyt og luftig med nydelig utsikt over Kaldvellfjorden. Fra hovedsoverommet med tilhørende lufteveranda i toppetasjen har man den mest spektakulære utsikten - i hjørnet mot sydvest er det fritt utsyn over fjorden og omgivelsene. Det er nydelige solforhold på eiendommen.

Dette er et rolig og barnevennlig boligområde med et av Lillesands aller flotteste turområder beliggende i umiddelbar nærhet. De vakre områdene rundt Kaldvellfjorden byr på både skog og sjø - her har du badeplasser, båthavn og fiskemuligheter bare en liten rusletur unna.

Nærområdet
Engelshei er et trivelig boligområde med attraktiv beliggenhet like ved Kaldvellfjorden. Fra boligområdet har du turmulighetene så å si rett utenfor døra - nydelige skogsområder og sjøen like nedenfor. Om sommeren kan du ta med familien og rusle de få minuttene ned til sjøen hvor du finner både badestrand, svaberg og gressplener. Du kan nyte en fredelig sykkeltur gjennom vakkert landskap fra Kaldvell i Lillesand til Dalholt i Grimstad langs den historiske "Kongeveien" - eller Vestlandske hovedvei som den kalles i dag. Veien ble opprinnelig anlagt omkring 1790 og var hovedvei frem til 1905. I 1994 ble den gjenåpnet som turvei. Et svært vakkert veistykke som gir deg et glimt av historien, og fører deg gjennom variert natur med et rikt fugleliv. Idylliske vann, broen over Eineidkanalen, elva som slynger seg gjennom landskapet med fossefall og oppdemmede områder, og i nedre del av elva er det anlagt laksetrapp. Restene etter tresliperiet fra ca. 1890 er fortsatt synlige, som flotte kulisser i området. Ikke uten grunn er dette et av Lillesands mest populære turområder, som tiltrekker seg både fastboende og turister.

Nærheten til sjøen og de flotte turområdene er muligheter som barnehagen i området har utnyttet til fulle. I Læringsverkstedet barnehage som ligger kun 500 m unna boligen, ligger alt til rette for at barna skal få oppleve varierte og spennende dager i tilknytning til sjøen og skogen rett utenfor porten.

Boligområdet ligger knappe 5 km øst for Lillesand sentrum, og på Tingsaker kun 2,8 km unna finner du Lillesand Senter med et stort utvalg av butikker. Herfra er det også gode bussforbindelser til Lillesand, Arendal og Kristiansand. Det er kort vei til barnehager, idrettsanlegg og skoler i alle trinn.

Standard
Dette er en særdeles lekker og familievennlig bolig som gir et svært godt inntrykk. Beliggenheten med den flotte utsikten og store vindusflater gir boligen en åpen og luftig atmosfære. Boligen holder en gjennomgående god standard, og fremstår lys og innbydende. God planløsning med romslig stue, spisestue og kjøkken i hovedetasjen, samt entré/hall, vaskerom og gjestetoalett. I husets øverste etasje er det 4 soverom, gang og bad. Det er gjennomgående lagt vekt på tidløse og avstemte fargekombinasjoner i alle rom. Kvalitet i både materialvalg og arbeid er med på å understreke et stilsikkert preg.

Gjennomført med eikeplank, parkett og flislagte gulv. Varmekabler i vaskerom, entré/hall, samt bad og gjestetoalett. Dette er en bolig for deg som setter krav til kvalitet og bomiljø, og som ønsker en bolig du kan flytte rett inn i. 

Se fullstendig annonse på Finn.no

Bodil Skivik