Odderheisløyfen 62, Kristiansand

Lekker og nyoppusset 3-roms leilighet med nydelig, overbygd terrasse. IN-ordning på fellesgjeld. Vestvendt beliggenhet. Garasjeplass - Heis. Rolig, familievennlig boligområde.

Er du på utkikk etter en innflytningsklar leilighet i trivelige omgivelser? Nærhet til sjøen, nydelige turområder og de fleste servicetilbud du trenger i hverdagen, er kort fortalt noe av det som følger med når du bosetter deg i Odderheisløyfen 62!

Skivik&Co eiendomsmegling ved Bodil Skivik har gleden av å ønske deg velkommen til denne smakfulle og nyoppussede 3-roms leiligheten i Odderheisløyfen - et velrenomert og attraktivt boligområde i Randesund. Leiligheten har en fin vestvendt beliggenhet i 2. etasje og har utgang til stor overbygd terrasse. På den lune terrassen kan du nyte kveldssolen til ca. kl. 22:30 sommerstid. Boligen ligger i stille og rolige omgivelser med umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder, og kort vei til skoler i alle trinn, flere barnehager, lekeplass, idrettsanlegg og butikk.

Nærmeste busstopp ligger kun 300 m unna, med gode bussforbindelser til Kristiansand sentrum.

 

Nærområdet
Odderheisløyfen 62 ligger i et rolig og veletablert boområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og leiligheter. Et populært boligfelt med gode oppvekstvilkår for barn, med nærhet til skoler, barnehager, lekeplasser, lysløype og bydelens idrettsanlegg på Sukkevann. Her tilbys et bredt spekter av fritidsaktiviteter til barn og ungdom. 

Randesund er kjent for sin vakre skjærgård, og med kort vei til både Tømmerstø brygge, Korsvik Marina samt Fidjekilen båthavn, ligger alt til rette for å kunne nyte et aktivt friluftsliv med tilknytning til båt og sjølivets gleder. På Tømmerstø brygge finner du om sommeren et yrende liv med butikk og uteservering. 

Også områdene rundt Sukkevann ligger i gangavstand fra leiligheten og byr på flotte turmuligheter - et nydelig skogsterreng med et nettverk av naturstier og idylliske badeplasser. Området benyttes flittig av bydelens innbyggere sommer som vinter. 9-hulls golfbane (Kristiansand Golfklubb) befinner seg også i nærområdet - kun 1.3 km unna. Og foretrekker du innendørs trening, har du flere treningssentre å velge mellom, bl.a. Bare Trening Rona som ligger ca. 5 km fra leiligheten.

I denne populære bydelen finner du bedrifter som National Oilwell Varco (NOV) og MHWirth. Sørlandsparken med sitt mangfold av forretninger og varehus ligger i kort kjøreavstand fra Randesund, og det samme gjør Dyreparken og Kristiansand lufthavn Kjevik. Til Kristiansand sentrum som ligger ca 11 km unna, kjører man på 15 minutter. Det er gode bussforbindelser med metrobuss som bl.a. går forbi UiA.

 

Se fullstendig annonse på Finn.no

Bodil Skivik