Vågsbygd Ringvei 32D, Kristiansand

Fin 3-roms selveierleilighet m/ flott beliggenhet. Nærhet til buss, skoler, barnehager og Vågsbygd senter.

Skivik & Co eiendomsmegling v/ Marius Mykland Andreassen har gleden av å ønske velkommen inn til Vågsbygd Ringvei 32D.

Flott firemannsbolig med en sentral og attraktiv beliggenhet i Vågsbygd. Boligen befinner seg i nærheten av Amfi Vågsbygd med diverse nisje- og kjedebutikker, som sportsbutikk, apotek, vinmonopol og flere matbutikker, samt hyggelige kaféer og spisesteder. Fra boligen har du gangavstand til flere barnehager og skoler i alle trinn.

Det er kort avstand til kollektivtrafikk med hyppige bussavganger til Kristiansand sentrum, samt Kristiansands andre bydeler.

Nærområdet
Nærområdet kan friste med flotte friluftsområder, som bla. Fiskåvann. Her kan turskoene snøres og en fantastisk natur nytes. Det er opparbeidet gangsti samt egen sandstrand med badeplass. Fra boligen er du en kort tur unna Grimsvann. Dette er et populært område med badeplass. Her går det også en fin tursti til Auglandstjønn barnehage. Fra boligen har du også umiddelbar nærhet til flere idrettsanlegg med Karuss og Vågsbygd senter som tilbyr blant annet flere kunstgressbaner, tennis-, håndball- og basketballbaner. I tillegg har du Karusshallen hvor det arrangeres cup i forbindelse med håndball samt Vågsbygd samfunnshus hvor Kristiansand Danseklubb holder til. Her er det store arrangementer på nasjonaldagen.

 

Se fullstendig annonse på Finn.no

Bodil Skivik