Skivik & Co  tilbyr eiendomsmegling og juridiske tjenester innenfor de fleste rettsområder av både privat og forretningsmessig karakter. Vi stiller høye krav til våre ansatte, og mener at vårt konsept med kontor bestående av både advokater og eiendomsmeglere gir våre kunder en ekstra trygghet og et annerledes produkt enn våre konkurrenter. Vi ønsker med andre ord å tilby «det lille ekstra» i alle ledd til konkurransedyktige betingelser. Vårt team har erfaringen, kompetansen og verktøyet som gjør at du kan føle deg trygg på at dine interesser blir ivaretatt på best mulig måte.

 

Businessmanrealestate.jpeg
 

Skivik & Co er et veletablert firma som holder til i lyse og trivelige lokaler sentralt i Sørlandsparken i Kristiansand.  Vi har et godt faglig og sosialt miljø, og består for øyeblikket av 5 medarbeidere. Vi er i kontinuerlig vekst, men vårt mål er ikke å bli størst mulig. For våre kunder er det utelukkende en fordel med et lite firma der de ikke forsvinner i mengden - vi ønsker å levere trygghet og den beste servicen gjennom hele prosessen, enten det gjelder salg av boligen din eller det er hjelp i rettslige saker.

 
 
 
 
 

 I tillegg til eiendomsmegling har vi advokater med spesialområder innen  eiendomsrett, kontraktsrett, arbeidsrett, familie- og arverett, kjøpsrett, forsikring- og erstatningsrett, samt personskade- og trygderett.  Hvis du er i tvil om vi kan hjelpe deg med din sak, er det bare å ta kontakt på telefon eller via e-post.

 
 
 
peopleinlinesilhouette.jpeg


Medarbeidere

 
 
advokat kristiansand

Geir Skivik
Advokat/Eiendomsmegler

Tlf. 982 86 000
geir@skivikmail.no
Mer informasjon
 

 
advokat kristiansand

Marte Aarthun
Advokat

Tlf. 971 83 779
marte@aisor.no
Mer informasjon

 
 
 
 
Marius - hvit bakgrunn.jpg

Marius Mykland Andreassen
Eiendomsmeglerfullmektig

Tlf. 400 56 600
marius@skivikmail.no
Mer informasjon

 
Bodil - hvit bakgrunn 2.jpg

Bodil Skivik
Sekretær/medhjelper eiendomsmegling

Tlf. 917 00 318
bodil@skivikmail.no
Mer informasjon